valuta:

Frakt & Retur

Levering og retur

Velkommen til www.noculottes.com. Takk til vår skipsfartspolitikk å lese og returnere tålmodighet tilbake.

internasjonale bestillinger

Vi bruker International Express Service for alle internasjonale leveranser. Vi er ansvarlig for frakt. Tillat 7-10 virkedager fra datoen for forsendelsen. De tilbyr deg sporingsnummeret når bestillingen. Forsinkelser kan forekomme fram til mars på grunn av høy etterspørsel og stor belastning på posttjenester og skikker i september. Sørg for at du gir oss din adresse og skipsfart, er vi ikke ansvarlig for reshipment hvis du har oppgitt.

avbestillinger

Hvis du ønsker å kansellere bestillingen, må du sende det direkte. 25% avbestillingsgebyr vil gjelde. De fleste bestillinger vil bli sendt innen 1-2 dager etter bestilling. Samtidig, kan ordre ikke bli kansellert på nettet.

trade off

Hvis du ikke er fornøyd med å finne ut årsaken, en gang med kjøpet, du gir oss bestillingen, og vi vil gjerne hjelpe deg bytte eller returnere produktet.
Når vi har mottatt din retur, kan være opptil sju dager å fullføre din retur. Og alle kostnader forbundet med utveksling av varer er avgitt av forbrukeren.

avkastning

I tilfelle av en produksjonsfeil tilfelle vi har / vi reparere produktet uten å erstatte. kostnads ​​kunder
For å returnere en vare, vennligst kontakt oss på forhånd og spørre hvorfor. Vi videre instruksjoner.
Produktene må returneres innen 8 dager etter mottak - ubrukte og inneholder alle de originale emballasjen og etikettene. Det vil bli kreditert til betaling lageroppbygging / behandling 25% moms. Alle fraktkostnader for returnerte varer er avgitt av forbrukeren.
Refusjonen vil være med kredittkort eller annen betalings og kan håndteres etter at vi fikk de returnerte varene, sporingsnummer.
Hvis du har spørsmål, kan du kontakte vår kundeservice.
Tilbake